Tuesday, 21 June 2011

18.06 , mancing !!


mule2 abah ajak nak gi mancing memang excited giler tahap dewa nak pergi !
dah smpai sana 2-3 jam , rasa b0san gilerr !
dalam k0l 9.30 , kit0rg gi laa l0mb0ng yg dkat ngan pdang g0lf btu gjah tu
nk masuk gi l0mb0ng tu , kit0rg jalan kaki je , sbb kereta tak leyh nak ms0k k0wt
jalan nak mas0k tu , mmg best ! sungguh mncabar ! haha . penat giler , dah cam jungle trekking je

 
first , abah ajar laa sikit cari nak pegang , nak baling batang pancing tu ,
dan buat first time nye aku p0n baling larh batang pancing tu seperti yg abah ajar
yg kelakarnye , tali pancing tu bersilang ngan tali pancing abg aku
jenuh , abah aku betulkan tali tu , bagi tak bersilang
frust jugak aku .
pastu tr0SS aku tak mancing dah .
hehe~
aku tng0k je abah , adik-beradik aku ngan pakcik aku mancing
lama2 d0k situ , B0SAN giler !
mujur ibu ade bawak kamera
aku d0k tangkap gmbar je
hehe~
mujur laa jugak dlam b0san2 aku tu , ade 0rg yg msg ngan aku
hehe~
kalau tak ,leyh jadi giler jugak laa kat situ
yg best nye , icat 0rg first dpat ikan !
ikan talapia , tapi tak besar sangat p0n ,
caya larh icat . haha
akak tak seterer kamu . ^_^

abah !

alala~ ! sian ikan tu !

dekna tkut nak pegang ikan .
huhu

smpat lagi p0sing
^_^

c0mel laa ikan tu !

my nick name
ena @ niena
b0san tunggu ikan , c0nteng2 skjap
hehe~
w'p0n b0ring , tapi best !
habiskan mase ngan kuarge mmg best
ser0n0k dapat byk ikan
ikan c0mel2 !
haha

Saturday, 11 June 2011

saya tak tawu ...


Urmm ... AwAk ...

 
kengkadang ... awak wat saya marah
kengkadang ... awak wat saya geram
kengkadang ... awak wat saya saket aty
kengkadang ... awak wat saya rase yg awak tak perlukan saya
kengkadang ... awak wat saya rase yg awak smakin jauh dari saya
tapi ,

saya tak tawu ... ape yang watkan saya tak leyh marah awak
saya tak tawu ... ape yg watkan saya tak leyh tinggalkan awak
saya tak tawu ... ape yang watkan saya tak leyh benci awak
saya tak tawu ... ape yg watkan saya tak leyh lepaskan awak
saya tak tawu ... ape yg watkan saya suke ttg diri awak
saya tak tawu ... ape yg watkan saya gembira bersama awak
saya tak tawu ... ape yg watkan saya slalu ingin bersama awak

yg saya tawu
saya sayangkan awak

Thursday, 9 June 2011

kembar3

tak sngke rupe2 nye aku ade kembar
dari kecik lagi aku teringin nak ade kembar
bile aku tng0k 0rg lain ade kembar
aku rase cam best je ade kembar
bgi aku , klau ade kmbar , b0leyh tukar2 citer
mesti best !
haha

cmne aku b0leyh ade kembar ?
haha
byar s0rg singget dulu
baru b0leyh tawu citer
haha
kiddin je
^_^

mulenye , dye add aku kat fb ,
dan pade mulenye jugak aku ta layan ... appr0ve p0n tidak , ign0re p0n tidak
pastu terdetik kat aku tuk tng0k pr0file dye
bile aku tng0k
burfdey dye same ngan aku !
um0 p0n same
name p0n same ikhtiari
haha
then aku ter0s appr0ve
hehe

name bt0l dye muhammad ikhtiari
urmm ... dye b0leyh tahan jugak larh
w'p0n bukan kembar bt0l , tapi
at least ade jugak kembar
haha

ni larh kembar aku
haha~
0hh ye ,, aku tak pernah jumpe ngan dye ,
sbb dye d0k jauh ke selatan ...
dye d0k kat j0h0r
s0 , selama ni , kit0rg just sembang kat fb ngan f0n jelarh

sila abaikan dak laki yg tk pkai t0pi tu
haha~
yg pakai t0pi tu larh ikhtiari

yg tak pakai t0pi tu larh kembar aku
rajin ke dye tu ?

kalau k0rg nak tawu ,
kembar aku ni ade kembar
tapi ni kembar bet0l ... bukan kembar 0l0k2
hehe
kembar dye ni p0mpuan
name dye rawahah


ni laa wawa
c0mel laa kau
haha~

tapi , aku jarang jugak chat ngan wawa
kengkadang je sembang

haha~
best bile tawu ade kembar !
k0rg ade kembar tak ??

keb0sanan ??

k0rang b0san tak ??
aku b0san !
hehe
kalau k0rang p0n b0san ,
klik link niyh~

layan jelarh game niyh~
hehe
best k0wt
kalau b0rink , aku d0k layan bende ni larh
kengkadang tu aku main sekali ngan adik2 aku
hehe

Wednesday, 8 June 2011

aku rindu kamu

hey ! saya rindu kat awak larh
tapi , saya malu nak cakap
cuti sk0lah 2 minggu ni memisahkan kite
watkan kite tak b0leh berjumpe
entah kenape rinduu sangat kat awak l0rh~
hehehe
^_^

rase tak sabar pulak nak tunggu bukak sk0lah

Sunday, 5 June 2011

mandi sungai~ best !

memang penat ! tapi best !
best~ gilerr !
haha ^^
balik umah wan mandi sg chem0r
balik umah 0pah nanty nak mandi sg i-b0h pulak
haha ... kemaruk mandi sg laa pulakSS
j0m sape nak j0in mandi sg ???....
mandi sg best l0rh~
^_^

s0ri ,, tade gambar
malaSS nak mas0kkan l0rh
*dasar pemalaSS
huhu

Wednesday, 1 June 2011

dulu benci , sekarang jatuh hati

haha
bile teringatkan kisah sndiri , rase nak gelak berguling2
^_^
tak tawu laa ... dulu aku benci gilerr2 kat kau
hanye disebabkan muke kau iras2 ngan muke dye
dye tu jahat , s0 bile muke k0rg iras2 , aku pikir kau p0n mesti jugak jahat cam dye
sebab tu laa aku benci kat kau
tapi , lepas dengar citer pasal kau
kau baik laa , itu laa , ini laa
watkan aku ingin kenal kau
watkan aku tertarik tentang diri kau
watkan aku ingin tawu siapa-Kah kau yg sbenarnye
betul-Kah kau baik sperti yg di0rg ckapkan
dari aku tak tawu ape name kau ,
sekarang aku dah tawu semua pasal kau !


kengkadang aku rase , aku dah ck0p mengenali diri kau


w'p0n kau hnye larh se0rg insan yg sederhana
aku tak kesah ,
kerana aku juga se0rg insan yg sederhana
aku harap kau tak jahat cam yg aku sangke kan dulu
aku harap kau tak jahat cam dye
dye yg pernah lukakan hati aku
aku tawu kau memang BAIKK !
t0l0ng larh jangan hilangkan keprcayaan aku kat kau
dulu aku benci kat kau
tapi sekarang aku dah jatuh hati kat kau !

f0r y0u
capital M

bl0g baru ?///???//?

hye ! again ?
bl0g baru lagy ... bl0g yang baru dengan nama yang baru ... dan style yang baru .. umm . mungkin...
haha
bl0g lama agak meng0ng
merajuk k0wt ... haha
s0,, ni jelarh bl0g aku , tak cantekk mane p0n
simple je ^^