Tuesday, 21 June 2011

18.06 , mancing !!


mule2 abah ajak nak gi mancing memang excited giler tahap dewa nak pergi !
dah smpai sana 2-3 jam , rasa b0san gilerr !
dalam k0l 9.30 , kit0rg gi laa l0mb0ng yg dkat ngan pdang g0lf btu gjah tu
nk masuk gi l0mb0ng tu , kit0rg jalan kaki je , sbb kereta tak leyh nak ms0k k0wt
jalan nak mas0k tu , mmg best ! sungguh mncabar ! haha . penat giler , dah cam jungle trekking je

 
first , abah ajar laa sikit cari nak pegang , nak baling batang pancing tu ,
dan buat first time nye aku p0n baling larh batang pancing tu seperti yg abah ajar
yg kelakarnye , tali pancing tu bersilang ngan tali pancing abg aku
jenuh , abah aku betulkan tali tu , bagi tak bersilang
frust jugak aku .
pastu tr0SS aku tak mancing dah .
hehe~
aku tng0k je abah , adik-beradik aku ngan pakcik aku mancing
lama2 d0k situ , B0SAN giler !
mujur ibu ade bawak kamera
aku d0k tangkap gmbar je
hehe~
mujur laa jugak dlam b0san2 aku tu , ade 0rg yg msg ngan aku
hehe~
kalau tak ,leyh jadi giler jugak laa kat situ
yg best nye , icat 0rg first dpat ikan !
ikan talapia , tapi tak besar sangat p0n ,
caya larh icat . haha
akak tak seterer kamu . ^_^

abah !

alala~ ! sian ikan tu !

dekna tkut nak pegang ikan .
huhu

smpat lagi p0sing
^_^

c0mel laa ikan tu !

my nick name
ena @ niena
b0san tunggu ikan , c0nteng2 skjap
hehe~
w'p0n b0ring , tapi best !
habiskan mase ngan kuarge mmg best
ser0n0k dapat byk ikan
ikan c0mel2 !
haha

No comments:

Post a Comment