Monday, 11 July 2011

10 things ab0ut me

HEYHELLOHIHOI -.- *okehabess. tade idea nak tulis ape. tu yang merepek kejapp. #maybe sebab lapa k0wt. huhu~ ni p0wn tak makan lagi..pagi tadi kunyah r0ti ja *sobsob :''( * s0 , ape kate kalau k0rang belanje aku makan...kfc ngan chicken ch0p p0n tape *huhu. tadi aku kene buli ngan abg n adik aku :( jahatnye di0rg . babah bawak gi sungai sambil ibu ngajar kat tadika , aku cadang nak basah2kan kaki je. di0rg2 leyh main simbah2 air kat aku #siankataku :'(  0kay0kay , back t0 0ur main t0pic

10  THINGS  ABOUT  ME

1/ cahaya mata kepada pasangan bahagia , ikhtiari ikhwan dan ibtihal :) *peacenowaryo! *

2/ name unik aku , ikhtiari irfanina bt ikhtiari ikhwan. selalunye 0rg panggil aku ikhtiari atau niena. ade jgak yang panggil ena. tapi , lagi 0kay kalau k0rg panggil niena je :D #byk lagi name panggilan aku , tapi yg len tu secret larh. huhu

3/ 15 years 0ld l0rh *calonpmr. dak RK , SMK Toh Indera Wangsa Ahmad

4/ yang kedua dari 6 beradik. tapi , aku yang selalu kene buli. HAHA ! aku ade s0rang je abang, tapi abang angkat ade ramai. hehe~

5/ bad habit aku ialah MAKAN! alarh , biase larh tu..sume 0rang makan, kan :) ibu aku penah cakap 'harap badan je kecik *kecikke ?* , tapi kuat makan' ~biarlarh..aku makan untuk hidup *zzz -.- tapi ni yg bf aku cakap 'kau tu hidup untuk makan' Hhaha ! sape yang tak suke makan ? kan kan kan ? XD

6/ fav0urate aku , AISKRIM! *yumyum* aku ngan eskrem mmang tak leyh dipisahkan. tak lengkap hidup aku tanpe eskrem disisi *poyogilaa* bagi aku, eskrem ni penyejuk dikala aku kedukaan #ecewah!

7/ kelam-kabut+talk active, siape rapat ngan aku dia tawu larh aku ni camne :)

8/ aku suke bace ttg kisah hid0p 0rang len. dari situ aku akan dpat tawu sesuatu bende baru ^_^

9/ gilaa ngan warne merahijau <3

10/ umm...last ttg aku, nak cakap ape ye ? 0uhh..hummm, hati aku telah dicuri 0leh Mohamad fahmi #kantoilarh :) dia ni dak sekelas aku. hehe~ umm..ni first time aku kaple #serius! s0, aku harap sume nye akan 0kay, w'p0n bermula dengan plbgai rintangan *chaiyok chaiyok *

~ thanks coz sudi bace kisah aku yg m'boring'kan niyh ya :) ~

No comments:

Post a Comment