Tuesday, 5 July 2011

sian kat dye :)

hurmm
sian lak aku teng0k dye
aku tak berhak nak k0ngk0ng hidup dye
ape salahnye kalau dye nak main game tu p0n , kan ?
w'p0n bagi aku dye tu cume buangkan mase je ngan main game yg tak berfaedah tu
huhu
maybe dengan cara tu laa dye nak release tensi0n

 
weyy...s0ri !
aku tawu kau tu d0ta player sejati
f0r sure larh kau susah nak tinggalkan game tu
jadi , suke hati kau larh..
kalau kau stil nak main p0n aku tak kesah
aku cuma tanak kau bazirkan waktu kau ngan bende alah tu je
dan...
aku tak0t nanti kau tade mase untuk aku dah :)

.......................

1 comment:

  1. ..kau brhak pown..ak ukn pe..da 2taun ak men game tu..xley la nk tggl kn..mm syg jgn la isau..dota xley wat ak epy cmne kau wat kt ak... X)

    ReplyDelete