Sunday, 3 July 2011

gila-gila kami bersama ^_^

setiap yg mempunyai keluarge pasti ade adik-beradik ,kan ?
kecuali yg anak tunggal larh =.=
bgi ak , kengkadang tu best ade adik2 yg ramai
tpi ,kengkadang tak best
huhu

0hh...
dah terkeluar dari tajuk pulak...
sebenarnye , aku dah kehabisan idea ape yg nak diciterkan ngan k0rg
jadi , aku nak k0ngsi citer ttg adik beradik aku yang sentiasa wat aku sakit jiwa
huhu

ni gambar candid ak ambek time burfdey dye
nama penuh : ikhtiari irfan b. ikhtiari ikhwan
ak panggil >al0ng< aja
skunk f0rm 4
status : tidak diketahui . huhu~
hurghh ... ak tak rapat langsung ngan al0ng
sebab ? dye suke buli ak ! *bencinya bencinya bencinya*
kat sk0la , suke sgt sekeh kpala ak
dah laa kpala ak ni tak berape cerdik
disekeh-sekeh pulak
tambah tak cerdik laa
haha~
p/s : st0p buli niena leyh tak ?!

dekam marah masukkan gamba dye yg cun..haha
yg ni je yg dye bgi masuk
nama penuh : ikhtiari irham b. ikhtiari ikhwan
dek am @ didam
sweet ! haha
um0 , 14 ta0n
status : single k0wt
dek am , agak baik laa jugak
ak selalu kenekan dye
ahaha
tapi tu bukan buli , cume kenakan sahaja
mase kecik2 dulu , ak selalu s0r0k duit dye
haha
alaa...mase tu kecik lagi , hanye untuk bersuka suki sahaja
dek am tak marah , kan ? ;)

p/s : besar nnti claim la balik kat akak duit kamu tu..haha


ni jelarh gamba icat yg aku ade..
nama penuh : ikhtiari irsyad b. ikhtiari ikhwan
icat atau cik cat
cute nick name rite ?
haha :)
um0r , sweet 12
status : single
ni adik ak yg paling baik
patuh arahan..haha
antara adik-beradik ak, icat yang paling rajin
selalu gak t0l0ng ak
huhu

p/s : icat tahun ni upsr, belaja rajin2 tau..jgn jadi cam akak, malaSS
haha
dekna yg periang
name penuh : ikhtiari irdina bt ikhtiari ikhwan
juzt call her dekna
sweet 5
dekna se0rg yg periang
tawu nak gelak je dekna ni
tapi , yg tak best nye , dekna kuat bercakap
kalau sekali dye dah bercakap...huh
kalau laa ade rem0te yg b0leh 0n 0ff suara dye, nak je ak beli

p/s : dekna ! kurang2 kan larh bercka tu...nnti ilmu byk kuar
huhu

c0mellnye dia...
name : ikhtiari irtiah bt ikhtiari ikhwan
panggil aje deqya
baru 9 bulan
c0mel !!!
haha
ade due bende je yg ak cemburu dekad deqya ni
1. name dye sedappp !! ikhtiari irtiah ! kalau larh itu name ak
2. dye terlalu cute !! kalau larh ak cute cam deqya
huhu
*bersyukur larh dengan ape yg ade ya :D
name ak p0n sdap jugak..haha

p/s : nape laa deqya dilahirkan cute sngat hah ?
haha



c0mel nye mereka :)

ak ngan adik2 perempuan ak yang c0mel2 belaka
w'p0n di0rang slalu wat ak sakit jiwa ,
serius ! ak tetap sayang di0rg
abang ak kurang sikit k0wt
haha~

gila-gila kami bersama !

No comments:

Post a Comment